ipad-tekeningen – ipad-drawings

Ipadtekeningen

Mijn eerste iPad kocht ik in 2012. Ik vond tekenprogramma’s in de App Store en een stylus als een baksteen en een penseel voor de iPad. Tijdens mijn reis door China begon ik voorzichtig af en toe te tekenen op de iPad. En ik ging door al beschouwde ik het nog steeds als oefeningen.
In 2014 maakte ik in twee maanden 61 tekeningen op de iPad en bundelde die met tekst in het boek Late zomer vroege herfst. Te koop via mijn webshop.
In 2016 begon ik het jaar met iedere week een serie tekeningen te maken met iedere week een ander onderwerp. Nog altijd met de baksteen stylus. Later in 2016 kocht ik de iPad  Pro en de apple pen. En in 2020 de grote iPad Pro met de heel gevoelige en intuïtieve  apple-pen.  Ondertussen heb allerlei verschillende tekenprogrammaatjes verzameld waarbij de één beter in aquarelleren is en de ander in tekenen met pen. Allen life penselen, houtskool, papier, doek en verf raakten steeds meer op de achtergrond. Hieronder een keuze van de tekeningen en onderwerpen die ik sinds 2012 gemaakt heb en nog steeds maak.

iPaddrawings

I bought my first iPad in 2012. I found drawing programs in the App Store and a stylus as a brick and a brush for the iPad. During my trip through China, I began to draw cautiously and occasionally on the iPad. And I went through though I still considered it as exercises.
In 2014 I made 61 drawings on the iPad in two months and bundled those with text in the book Late summer early autumn. For sale through my webshop.
In 2016 I started the year with a series of drawings every week with a different subject every week. Still with the brick stylus. Later in 2016 I bought the iPad Pro and the apple pen and in 2020 the big Apple Pro with the very intuitive apple pen. I bought and downloaded all kinds of drawing programs. So life brushes, charcoal, paper, canvas and paint became more and more in the background. Below is a selection of the drawings and subjects that I have made since 2012 and still make.

Scroll naar boven