art and poetry

Before I went to the art academie I wrote poems, published in several magazines and collection bundles, did performances with my poetry, allone ore with collegues. When visual arts entered my life I stopped writing but in 2006 I started writing again and made a combination of visual art and poetry. First in handmade books and later also two printed bundles. The third is now (September 2017) on its way.

My poetry is only in Dutch. A few poems I have translated in English myself. You can find them on my writingblog

kunst en dichtwerk

Voor ik naar de kunstacademie ging schreef ik gedichten, publiceerde in enkele bladen en verzamelbundels en gaf performances met mijn poëzie , alleen en samen met collega's. 

Toen het beeldend werk zijn intrede deed stopte ik met schrijven maar in 2006 begon ik weer te schrijven en maakte een combinatie van beeld en gedicht. In handgemaakte boeken en later in twee uitgegeven bundels. De derde bundel is nu (september 2017) op weg. Kijk voor meer gedichten op mijn schrijfblog

handgemaakte boeken

Scroll naar boven