Exposities

Expositie Florilegium Amsterdam 1064 in Het Arendsmanhuis in Enschede van 8 oktober tot 17 november 2023 in het kader van de Fotomanifestatie Enschede. .

.

Expositie Florilegium Amsterdam 1064 in New Metroplis Nieuw West van zaterdag 10 juni tot zaterdag 1 juli 2023. Verlengd tot 22 juli 2023.

Expositie in het van Eesteren Museum Amsterdam van 3 maart 2022 tot 17 april 2022.

Verder heb ik geëxposeerd in galeries en openbare ruimten in Nederland, Duitsland, Spanje en Bulgarije.

mij

Ik ben begonnen met het schrijven van gedichten en maakte deel uit van De Nieuwe Wilden in de poëzie, een groep dichteressen. We traden op en publiceerden twee dichtbundels. In die tijd ben ik schilderlessen gaan volgen bij diverse kunstenaars.
In 1992 ben ik naar de Vrije Academie, werkplaats voor beeldende kunsten in Den Haag gegaan. Daar heb ik de afdeling Vlak, schilderen en grafiek, en kunstbeschouwing gevolgd.
Aansluitend heb ik een masterclasses schilderen en etsen gevolgd bij diverse kunstenaars. Het schrijven stond toen op een laag pitje want het beeldende kreeg voorrang.
In 2006 ben ik weer gaan schrijven en ben ik tekst en beeld gaan samenvoegen. Ik noem dit Kunst- & Dichtwerk.

Sinds 2010 combineer ik mijn gedichten ook met filmpjes en plaats die op YouTube. Dit noem ik mijn verbeelde gedichten.

In 2003 heb ik op het Grafisch Media Instituut in Amsterdam les gehad in de nieuwe media: Fotobewerking in Photoshop, Illustrator en webdesign. Ik vulde mijn praktijk aan met het maken van digitale prints, wat ik als een nieuwe manier van grafiek beschouwde. Nu is deze vorm uitgebreid met iPadtekeningen. Ook hiervan ziet u voorbeelden op deze site en op mijn Wall of drawings.

Naast mijn werk als kunstenaar maakte ik ook websites en huisstijlen voor kunstenaars en kleine bedrijven. Nu ben ik met pensioen en steek al mijn energie weer in het maken van mijn vrije werk.

In 2014 ben ik begonnen met werken met textiel.

Sinds 2019 specialiseer ik me ook in alternatieve fotografie zoals cyanotype en gomdruk. Deze technieken gebruik ik zowel onafhankelijk als in mijn textiele werken en mijn boeken.

Scroll naar boven