The face is......

Portretten, ik had altijd al een haat/liefde verhouding met het schilderen en tekenen van portretten maar plotseling zag ik portretten als landschappen, als emoties, als vergezichten. Dat maakte het makkelijker om ze te tekenen. In feite zijn het allemaal zelfportretten zodat ik kan spelen met vormen, kleuren en vervormingen zonder iemand te beledigen. Misschien ben ik te verlegen om mensen te vragen om voor me te poseren, dus plant ik hun uitdrukkingen op mijn eigen gezicht.

 

The face is......

Faces, I always had a hate and love understanding by painting and drawing faces but suddenly I saw the faces as landscapes, emotions, far away views. That made it easier to draw them. In fact they are all selfportraits so that I can play with the forms, the colours, the distortions without insulting anybody. Maybe I am to shy to ask people to pose for me, so I transplate their expressions on my own face now.

 

 
previous arrow
the face is - Schets 1
the face is - Schets 6
the face is - Schets 2
the face is - Schets 7
the face is - Schets 3
the face is - Schets 4
the face is - Schets 5
the face is - schets 8
the face is - Schets 9
the face is - Schets 10
next arrow
the face is - Schets 1
the face is - Schets 6
the face is - Schets 2
the face is - Schets 7
the face is - Schets 3
the face is - Schets 4
the face is - Schets 5
the face is - schets 8
the face is - Schets 9
the face is - Schets 10
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven